- Modulafslutning Madkundskab 2015 (Maddannelse)
- Praktisk prøve: 28/29 januar 2015
- Navn: Tascha Cecilie Sarka, Lv12v18
Oplæg:
Du/I har en time til at planlægge opgaven, finde opskrifter til emnet samt lave en indkøbsseddel. Herudover skal du/i strukturere en plan over arbejdsgangen for de ca. to timer i udførelsesfasen.
Du/I har trukket emnet:
Mad og sundhed.
Den praktiske del af opgaven:
Du skal tilberede en ret ud fra principperne i Ny Nordisk Hverdagsmad.
Retten skal præsenteres med æstetisk kommunikation, hvori du skal kunne begrunde dit eventuelle valg af redskaber til udførsel af dette.
Den mundtligt teoretiske del af prøven:
Du skal kunne redegøre for, hvorledes du har implementeret principperne i Ny Nordisk Hverdagsmad i retten samt begrunde hvilke fødevare/råvare der relaterer sig hertil.
Du skal endvidere sammentænke principperne i Ny Nordisk Hverdagsmad med de 8 kostråd og herudover begrunde dit valg ift. begrebet sundhed.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar