tirsdag den 27. januar 2015

Madkundskab som valgfag 8/9 klasse



  • Modulafslutning Madkundskab 2015 (Maddannelse)
  • Praktisk prøve: 28/29 januar 2015
  • Navn: Tascha Cecilie Sarka, Lv12v18

Oplæg:

Du/I har en time til at planlægge opgaven, finde opskrifter til emnet samt lave en indkøbsseddel. Herudover skal du/i strukturere en plan over arbejdsgangen for de ca. to timer i udførelsesfasen.

Du/I har trukket emnet:
Mad og sundhed.

Den praktiske del af opgaven:
Du skal tilberede en ret ud fra principperne i Ny Nordisk Hverdagsmad.

Retten skal præsenteres med æstetisk kommunikation, hvori du skal kunne begrunde dit eventuelle valg af redskaber til udførsel af dette.

Den mundtligt teoretiske del af prøven:
Du skal kunne redegøre for, hvorledes du har implementeret principperne i Ny Nordisk Hverdagsmad i retten samt begrunde hvilke fødevare/råvare der relaterer sig hertil.

Du skal endvidere sammentænke principperne i Ny Nordisk Hverdagsmad med de 8 kostråd og herudover begrunde dit valg ift. begrebet sundhed.

 


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar