I denne blog præsenterer jeg faget Madkundskab - set med mine øjne. Det er mit ønske, at oplyse læserne om fagets eventyrlige diversiteter i form af spændende madlavningsaspekter samt bagvedliggende teori. Det er ydermere formålet, at belyse/diskutere relevante samfundsproblemstillinger, der måtte være relevante for faget. Jeg håber, at bloggen vil være dig garant for lidt spændende læsning! God fornøjelse...
mandag den 23. september 2013
12/09-2013 Partering af kylling: no problemos!
De to ovenstående videoer løfter sløret for, hvor let parteringen af en kylling kan foregå. Selvfølgelig fik vi hjælp af Danmarks ukronede Master Chef: Bo B - som på forhånd havde demonstreret så fint på youtube. Men stort applaus til Miss Herman, som lukkede munden på os alle!
Dagens note: Partering af en kykkeli ky er såre enkelt og krydrer din mad med en ekstra charme i kraft af dit forhåndsarbejde.
Etiketter:
Partering af en kylling
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar